Panouri fotovoltaice cu Transelectrica

15 aprilie 2022
La finalul anului 2021, Asociația Bronx People a fost beneficiară a unei sponsorizări considerabile din partea Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica S. A., prin care, pe 14 aprilie 2022, a reușit montarea unui sistem de panouri fotovoltaice pentru Centrul Familial Maria Bronx, orfelinat deschis de asociație în anul 2019.

Transelectrica, unicul operator de transport și sistem al energiei electrice din România, acordă o importanță deosebită contribuţiei la viaţa socială a comunităţii din care face parte și protecției mediului.

Prin sprijinirea Centrului Familial Maria Bronx, compania participă la dezvoltarea unui complex durabil și performant pentru copiii proveniți din medii de risc, mai ales că, în această perioadă, asociația își extinde activitatea de asistență socială prin construirea lângă Centrul Familial Maria Bronx a Satului Meșteșugăresc al Copiilor, un complex care va cuprinde ateliere practice pentru copii, locuințe pentru copii fără posibilități și tinere mame cu copii, aflați în situații de vulnerabilitate, un paraclis cu sală de mese la subsol și un cabinet medical de care va beneficia întreaga comunitate.

 Cu sprijinul Transelectrica, Centrul Familial Maria Bronx e acum un loc mai prietenos nu doar pentru pentru cei care ne vizitează, ci și pentru mediu.
 La orfelinat, s-a montat un sistem de panouri fotovoltaice cu puterea de 7.5 kwp, trifazat, format din 20 de panouri fotovoltaice. Astfel, Centrul Familial Maria Bronx primește un real sprijin pentru obținerea independenței energetice, ceea ce înseamnă o reducere considerabilă a facturilor pentru diferite utilități (apă, energie electrică etc.), dar și un nivel de poluare mai redus în zonă!
  Montarea panourilor  Volta Grup, pentru echipamentele de înaltă calitate, pentru sprijinul oferit în evaluarea locului de amplasare a panourilor și adaptarea sistemului la nevoile orfelinatului, precum și firmei #IepIepConstructSRLD, care s-a ocupat cu furnizarea, proiectarea și executarea lucrării!
 

Asociația Bronx People, CUI 39102367
Str. Miron Costin, nr. 3, sc. A, ap. 19, Bacău, jud. Bacău
Conturi:
 RO87CARP004001243861RO02 (RON - Patria Bank)

RO44CARP004001243861EU02 (EURO - Patria Bank)
RO40RNCB0531166083430001 (RON - BCR)