DONEAZĂ

VREAU SĂ MĂ IMPLIC

Câteva inițiative sociale pe care le-am adus în comunitate s-au transformat în tradiții. An de an, în preajma sărbătorilor, derulăm campanii prin care colectăm dulciuri, hăinuțe și jucării doar noi, pentru ca, măcar de a sărbători, și copiii din mediile defavorizate să primească ceva special pregătit pentru ei, care nu a mai fost folosit de nimeni, alimente etc..

Pachetele pregătite ajung la copii din orfelinate, la familii sărace, la persoane cu dizabilități și la bătrâni singuri, care ne așteaptă întotdeauna cu nerăbdare și bucurie. 

Proiecte comunitare

DONEAZĂ

VREAU SĂ MĂ IMPLIC

Cantina Socială Maria Bronx este un program pe care îl vom implementa împreună! Pentru noi, masa e un moment special. Ne place să gătim împreună și să ne bucurăm tot împreună de ceea ce pregătim. Ne place să gătim colorat, creativ, diferit, utilizând ingrediente naturale și, învățându-i pe copii să gătească, am descoperit că cei mici transformă fiecare fel de mâncare într-o poveste.

La  Cantina Socială Maria Bronx, vom organiza cursuri acreditate de gătit pentru tinerii din medii vulnerabile, oferindu-le o șansă de viitor! Modul nostru de funcționare va fi diferit! Pe lângă bucătarul-șef, vor găti voluntari de la firmele băcăuane, pentru care vom organiza team-buildinguri inedite... vor găti, într-un mediu plin de viață și de culoare, alături de și pentru copii...

DONEAZĂ

Cantina Socială Maria Bronx va fi deschisă în anul 2022. Momentan, strângem fonduri pentru a reabilita punctul termic de pe strada Călugăreni, Bacău, pe care l-am obținut prin licitație de la Consiliul Local Bacău.

Aici, vom găti zilnic pentru cel puțin 300 de elevi și sportivi fără posibilități, oferindu-le cele trei mese principale ale zilei!

Malnutriția este o primă piedică pe care copiii săraci o întâmpină atunci când trebuie să meargă la școală. Educația începe abia când acestora li se asigură un minimum de resurse de hrană! 

Cantina Socială Maria Bronx

VREAU SĂ MĂ IMPLIC